Om os

os1

Vi har mange års erfaring og derfor sætter vi en ære i, at rådgivningen er en lige så vigtig del som selve installationen. Vi er store nok til at give dig en helhedsløsning og samtidig små nok til at levere personlig rådgivning og service, så du føler dig i trygge hænder.
Vi er ISO 9001:2008 certificeret og lever op til diverse standarder i forbindelse med dette. Vi ønsker at sikre, at vi altid leverer den aftalte ydelse til vores kunder, samt at vores kunder betragter os som en seriøs samarbejdspartner i forbindelse med levering, service og vedligeholdelse af køle- og klimaanlæg, jordvarmeanlæg.

Vi stræber efter at kunne levere miljøvenlige og energibesparende anlæg til vores kunder og lægger naturligvis vægt på, at vores kunders anlæg er velfungerende og driftssikre. Vores veluddannede montører kører altid rundt i firmabiler med moderne serviceværktøj således, at arbejdet kan blive udført hurtigt, sikkert og præcist. Vi udfører service i henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelser. Vi har tilladelse til at arbejde med køle-/fryseanlæg med ubegrænset kølemiddelfyldning.

BP KØL  er medlem af AKB (Aurotiserede Kølefirmaers Branceforening) og KMO (Kølebranchens Miljøordning) som sikrer, at vi opfylder gældende lovkrav hvilket betyder sikkerhed for vores kunder. Vi også medlem af VPO (Varmepumpeordningen).