Jordvarme

En fremtidssikret løsning

Jordvarme er ikke uden grund blevet den mest udbredte alternative energiform inden for de seneste par år.
Med etableringen af et jordvarmeanlæg sikrer du dig vedvarende energi og et mindre varmeforbrug, samtidig med at du slipper for at vedligeholde anlægget. Jordvarme er desuden skånsomt for miljøet, da CO2-udslippet fra boligen reduceres med ca. 40 %.

Hos BP KØL & VVS har vi solid erfaring med at rådgive om og montere jordvarmeanlæg i alle typer af huse og ved nybyggeri. Vores anlæg er af høj kvalitet og kan skræddersys til dit behov, uanset grundens størrelse.

Kontakt os og hør om flere fordele ved jordvarme.

 

Fremtidssikrede energiløsninger

Vil du spare penge på din varmeregning og samtidig skåne miljøet, kan BP KØL & Jordvarme hjælpe dig til en energirigtig løsning. Vi har mange års erfaring i at rådgive om, levere og installere alternativ energi i alle typer af huse.

Alternative energikilder som jordvarme og solvarme er en god løsning, hvis du har et gammelt oliefyr, skal renovere dit hus eller bygge nyt. Ved at lægge jordvarme ind kan du nemlig spare op til 60 % på varmeregningen og samtidig opnå et bedre indeklima.

Vi kan hjælpe med alt fra idé, projektering og myndighedstilladelse til nedgravning af jordslanger, montageopstart og indregulering af anlægget.

Få den rigtige løsning fra starten

Alternative varmekilder kan etableres og kombineres på mange måder.

Hvad enten du bor i nyt eller gammelt hus eller skal i gang med at bygge nyt, kan vi hjælpe med en løsning, der giver dig mest mulig værdi i form af besparelser på varmeregningen, bedre indeklima og et optimalt energiforbrug.

Jordslanger

Der er forskellige måder at udlægge jordslanger på  Den mest anvendte er vertikal udlægning, det vil sige at grave ned i  jorden i en dybde på ca. 90 cm. Såfremt man ikke ønsker at hele haven skal graves op eller hvis man ikke har have areal nok, er der forskellige andre løsninger.

Lodret boring.

Jordvarmekollektor.

Jordslanger monteret med energifanger.

 

Vi følger konstant med i udviklingen inden for alternativ energi og kan derfor rådgive dig ud fra den nyeste viden på området. Vi tilbyder alt fra levering til montering og servicering af jordvarme-, solvarme- og ventilationsanlæg samt tilhørende vvs-arbejde.

Vi forhandler:

Vølund

Danfoss

Free Energy

CTC EcoHeat 300